Το Καταστημά μας

ΑΡΧΙΚΗ » Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Το κατάστημα MODERNO  Γ.ΛΑΓΟΣ ιδρύθηκε το 1976 με αντικείμενο το ύφασμα. Έκτοτε συμβάλει με την καταπληκτική ποικιλία και ποιότητα του στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης .

Στο κατάστημα θα βρείτε μια υπέροχη συλλογή απο τα πιο ανθεκτικά και σταθερά υφάσματα , κατασκευασμένα απο τα καλύτερα υλικά .

Σχέδια κλασσικά , διακριτικά , μοντέρνα, εμπριμέ , καρώ , διάφανα , σε πλούσια χρώματα και διαφορετικές ποιότητες , καλύπτουν τα πιο ξεχωριστά γούστα.

Κατάλληλα για αίθουσες υποδοχής , τραπεζαρίες , καθιστικά και υπνοδωμάτια, τα υφάσματα του καταστήματος MODERNO Γ.ΛΑΓΟΣ εισάγονται απο τους καλύτερους Ευρωπαικούς οίκους.

Το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει στις επιλογές σας ενώ επιπρόσθετα σας παρέχει την δυνατότητα διακοσμητικής μελέτης στο χώρο σας .

Τέλος , στο κατάστημα θα εκπλαγείτε απο τις εξειδικευμένες ραφές και τους μηχανισμούς κουρτινών που κυκλοφορούν και θα μπορέσετε να προμηθευτείτε διάφορα αξεσουάρ σπιτιού με υψηλό γούστο .

 

Καλωσορίσατε

 

welcome

 

Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική μας σελίδα που από γενιά σε γενιά συνεχίζει απο το Χθές μέχρι το Σήμερα με το ίδιο Πάθος & Αφοσίωση για να είστε όλοι εσείς που μας έχετε εμπιστευτεί ικανοποιημένοι ...

 

Σχετικά με εμάς

about us

Το κατάστημα MODERNO Γ.Λαγός ιδρύθηκε το 1976 με αντικείμενο το ύφασμα. Έκτοτε συμβάλλει με την καταπληκτική ποικιλία και ποιότητά του στο χώρο της ...

Που βρισκόμαστε

location

Το καταστημά μας βρίσκεται στην οδό Δημοσθένους 84-86 στήν Καλλιθέα . Για να δείτε τον χάρτη πατήστε επάνω ..

top